Ozzy Osbournen uusi albumi jää historian kirjoihin ainakin yhden seikan johdosta – suuri askel Ozzylle, hieman pienempi koko ihmiskunnalle

 

Ozzy Osbourne uusi albumi Ordinary Man on julkaistu. Albumista tekee merkittävän ainakin se, että kyseessä on ensimmäinen Ozzy-levytys, joka on tehty täysin ilman päihteitä.

Apple Musicin haastattelussa Ozzy totesi joskus ajatelleensa, että alkoholi ja huumeet olivat se juttu, jonka avulla levytyssessio onnistuu. ”Se ei ollut totta. Lääkitsin vain itseäni ja huonoa oloani”.

Haastattelussa Ozzy myös ihmettelee, miksi on vielä elävien kirjoissa.

Olen herännyt oksennuksen peitossa tai verisestä sängystä. Ystäväni John Bonham (Led Zeppelin -rumpali tukehtui omaan oksennukseensa vain 32-vuotiaana) , ryyppäsin aikoinaan hänen kanssaan. Hän kuoli, kuten kuoli myös Bon Scott”.

Ozzyn mukaan siinä ei ole mitään taikaa tai johdastusta – ”olen ollut onnekas”.

En ollut parempi kuin he, joissakin asioissa olin varmasti huonompi. Olin onnekas – 71-vuotias enkä ymmärrä miten olen päässyt näin pitkälle”.

Parkinsonin tautia sairastava Ozzy joutuu jälleen siirtämään keikkojaan, sillä mies suuntaa huhtikuussa hoitoihin Sveitsiin.

(Blabbermouth.net)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Yksi kommentti

 1. Voi Venäjä!

  7.12.2020 Ozzyn Helsingin-konsertti
  on sitten vaakalaudalla edelleen,
  mitään Justin Bieberia taikka
  Lady Gagaa en lähde Hartwall Arenalle
  kuuntelemaan/katsomaan.

  Ozzy on sen luokan artisti ollut jo
  50 vuoden ajan, että häntä jo osaa
  kunnioittaakin.

Kommentit suljettu.