Oletko lähdössä kannustamaan Huuhkajia EM-kisoihin – pääsylipun hankkiminen ei ole aivan yksinkertainen juttu!

Huuhkajat kesällä jalkapallon EM-kisoissa, nyt pääsylippuja ostamaan!

Jäitä hattuun, homma ei ole niin yksinkertaista. Palloliitto korostaa, että tarkemmat tiedot Huuhkajien kannattajille tulevien pääsylippujen määrästä selviää vasta lohkoarvonnan jälkeen. Kaikki pääsyliput EM-lopputurnauksen otteluihin tapahtuu UEFA:n kautta.

Pääsyliput lopputurnaukseen tiensä selvittäneiden maiden kannattajille ovat haussa 4.-18.12. ja UEFA arpoo pääsyliput hakijoiden kesken tammikuussa 2020. Pääsylippuja voivat hakea kaikki suomalaiset – mitään velvoitetta kannattajayhdistykseen tai vastaavaan kuulumiselle ei ole. Lisätietoja pääsylippujen hakuprosessista kerrotaan 25.11. alkavalla viikolla ja lisää arvonnan jälkeen.

Lippuja ei saa yhdistää matkapaketteihin. Jos markkinoilla on matkapaketteja, joissa on peliliput mukana, ovat nämä UEFAn sääntöjen vastaisia ja sisältävät mustan pörssin lippuja.

Kaikkien muiden kuin UEFAn lipunmyyntiohjelman kautta hankittujen pääsylippujen osalta on riski siitä, että kyseisellä lipulla ei pääse katsomoon.

EM-kisamatkat voi kuitenkin ennakkovarata jo nyt Palloliiton matkakumppanin Elämysmatkojen kautta. Elämysmatkat järjestää usealta paikkakunnalta Suomesta suorat kisamatkat kaikkine oheispalveluineen – näissäkin tapauksissa pääsyliput pitää jokaisen ostaa erikseen.

On odotettavaa, että lentojen ja hotellien hinnat ovat nousseet korkealle tammikuussa, kun lippuarvonnassa ratkeaa mihin otteluun kannattaa matkustaa. Ennakkovaratun matkapaketin voi tuolloin vahvistaa juuri haluamaansa otteluun tai perua jos ei saa lipun osto-oikeutta arvonnassa.

(Palloliitto)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone