Martina Aitolehti mukana Iholla-ohjelmassa – näin Martina kommentoi somessa

Kahdesti Kultainen Venla -ehdokkuudella noteerattu tv-sarja Iholla nähdään ensi keväänä Discoveryn suoratoistopalvelu Dplayssa.

Uuden kauden tähdet ovat hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti, sosiaalisen median vaikuttaja Sara Sieppi, artisti-tubettaja Tuure Boelius sekä laulaja-lauluntekijä Leo Stillman.

Dokumentaarinen sarja seuraa tiiviisti julkisuudesta tutun nelikon elämää. Päähenkilöt kuvaavat itse kaiken ohjelmassa nähtävän materiaalin, ja kamera kulkee heidän mukanaan lähes kaikkialle.

Martina on kommentoinut ohjelmaan lupautumistaan somessa. Samalla Martina paljastaa, että kuvauksia tehdään parhaillaan. Ainakin Martina on kuvannut arkeaan jo viimeisen parin viikon aikana:

Vaikka olen aktiivinen somen käyttäjä, jää paljon näyttämättä ja kertomatta. Eron myötä olen vapautunut monesta lukosta ja ollu helpompaa hyväksyä itsensä ja elämä just sellaisena kun se on. Kun mua pyydettiin uudelle IHOLLA -tuotantokaudelle, mietin uskallanko ja olenko valmis näyttämään teille itseni kaikkineen heikkouksineen ja tunteineen?

Joku mun sisällä sanoi vahvasti että kyllä, koska se vie mua eteenpäin ihmisenä valovuoden verran. Näistä ohjelmista on tarkoitus saada vahvoja eväitä elämään ja oppia itsestään lisää.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone