Kymppitonni palaa televisioon, vieraina mm. Sini Sabotage, Sampo Kaulanen ja Wallu Valpio

Kymppitonni palaa televisioon 27. elokuuta alkaen. Neljännen kauden ensimmäisen Kymppitonnikierroksen korkkaavat Arto NybergNiko SaarinenArja KorisevaEmma Kimiläinen ja Gaselleista tuttu Hätä-Miikka.

Tuttuun tapaan juontajan toimii Cristal Snow.

Neljännen kauden vieraina nähdään mm. Sampo Kaulanen, Lauri Nurkse, Hovimuusikko Ilkka, bloggaaja Natalia Salmela, Esko Eerikäinen, muusikko Hesa-Äijä, Pastori-Pike, Hanna Pakarinen, Erika Vikman, Wallu Valpio, Sini Sabotage, Hannes Hyvönen ja Tommi Läntinen. Ohjelma nähdään tutulla ohjelmapaikalla FOX-kanavalla ja Ruutu-palvelussa tiistaisin klo 20.00, 27. elokuuta alkaen.

Parasta Kymppitonnissa on se, miten hauskaa sitä on tehdä. Meillä on kuvauksissa aidosti hauskaa, ja se ehdottomasti välittyy kotiruutuihin. Uskon, että nimenomaan positiivinen ja aito meininki on siivittänyt ohjelman yhdeksi FOXin katsotuimmista  viihdeohjelmista ja tuonut sille vakiintuneen katsojakunnan”, toteaa Cristal Snow.

Kymppitonnin ensimmäinen jakso esitettiin 3. tammikuuta 1985, joten suomalaisten rakastama formaatti täyttää pian 35 vuotta.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone