Krista Kosonen tähdittää HBO:n uutta scifi-sarjaa – jo toinen jättituotanto tänä vuonna

Krista Kosonen Bullet-sarjan kuvauksissa Helsingissä.

Näyttelijä Krista Kosonen tähdittää HBO Nordicin uutta sci-fi-sarjaa. Lähitulevaisuuteen sijoittuvan Beforeigners -sarjan ohjaa norjalainen Jens Lien, jonka ensikoiselokuva Jonny Vang palkittiin Berliinin kansainvälisillä elokuvajuhlilla vuonna 2003.

Sarjan kuvaukset eivät ole alkaneet vielä. Beforeigners tulee ensi-iltaan yksinoikeudella HBO Nordicilla myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Leikkisässä ja hauskassa rikostarinassa ympäri maailmaa alkaa tapahtua ennennäkemättömiä ilmiöitä, joista voimakkaiden valonvälähdysten myötä ilmestyy ihmisiä menneisyydestä: kiviajalta, viikinkien aikakaudelta ja 1800-luvun lopulta. Krista Kosonen esittää viikinkiajalta ilmestynyttä Alfhildr Enginnsdottir`ia.

”Beforeigners on todella omaperäinen ja viihdyttävä lähitulevaisuuteen ajoittuva satiiri, joka sijoittuu tunnistettavaan mutta muuttuneeseen yhteiskuntaan, jossa rinnakkaiselo on muuttanut pelin luonteen. Olen ylpeä, että saimme tämän ensimmäiseksi norjalaissarjaksemme – se on hauska, kulmikas ja ajatuksia herättävä – todellinen HBO-sarja”, toteaa HBO Nordicin alkuperäisohjelmien johtaja Hanne Palmquist.

juttu jatkuu…

BEFOREIGNERS

Beforeigners koostuu kuudesta 45-minuuttisesta jaksosta. Sarja tulee ensi-iltaan yksinoikeudella HBO Nordicilla sekä kaikilla HBO Europen alueilla ja Yhdysvalloissa HBO GO ja HBO Now -palveluissa.

Krista Kosonen tähdittää myös syksyllä Elisa Viihteessä ensi-iltansa saavaa Bullets-alkuperäissarjaa. Kansainvälisen ja niin ikään isolla budjetilla tehtävän rikossarjan muissa rooleissa nähdään Tommi Korpela sekä Game of Thronesista tuttu Sibel Kekilli. (Lue Sibel Kekillin haastattelu)

Keväällä Bullets voitti Buyers’ Coup de Coeur Award -palkinnon Cannesissa pidetyssä MIPDrama Buyers Summit -tilaisuudessa. Sarjaa on kuvattu muun muassa Helsingissä, Brysselissä ja Georgiassa.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone