Kadonneen jäljillä -ohjelmassa äitiään etsivän Mitten visainen jännityksen aihe: ”mä olen syntynyt tyttönä, mutta nyt en varmasti ihan hirveästi näytä siltä”

Varo juonipaljastuksia!

Kadonneen jäljillä -jaksossa transsukupuolinen Mitte etsii juuriaan Venäjältä.

Nuori mies adoptoitiin Suomeen hänen ollessaan vasta muutaman vuoden ikäinen, eikä hän ole koskaan nähnyt edes valokuvaa biologisista vanhemmistaan.

Pahinta olisi se, että kuulisi, että äiti olisi kuollut. Ja sitten vaikka hän olisikin elossa ja me nähtäisiin, niin hän ei hyväksyisi mua ollenkaan tai sellainen, että hän hylkäisi minut uudestaan. Se olisi paha”.

Mitte määriteltiin syntymässä tytöksi, mutta on sittemmin korjannut sukupuolensa mieheksi.

Reissussa pelottaa eniten se, että miten mut tullaan ottamaan vastaan, jos me löydetään jotain. Mun biologinen äitihän tiedostaa tietenkin sen, että mä olen syntynyt tyttönä, mutta miten nyt ulospäin näyttää, niin en varmasti ihan hirveästi näytä siltä”.

Kadonneen jäljillä Livillä tiistaisin kello 20.

(Nelonen)

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone