Jasmin Mäntylän varoittava esimerkki rakkaustatuoinneista, ”hel*etin D ja perskeleen kenguru”

Jasmin Mäntylä kertoo somessa ”varoittavan” esimerkin rakkaustatuoinneista.

Mäntylällä oli tatuoituna ranteeseensa entisen aviomiehensä nimikirjain, joka peitettiin myöhemmin uuden miesystävän piirtämällä kengurulla. Nyt kengurusta pitäisi päästä eroon!

Kuvahaun tulos haulle kolmistaan elisa

”joskus sitä vaan on ihan pirun tyhmä. Vuonna 2014, ennen avioitumistani nykyisen ex-mieheni kanssa otin D-kirjaimen (hänen etunimensä mukaan) tatuointina vasempaan ranteeseeni. Kun erosimme, halusin siitä tatuoinnista eroon. Sehän piti siis peittää jollain ja koska liittoni jälkeen olin yhdessä australialaisen miehen kanssa, peitin sen kengurulla… Vielä sen miehen itsensä piirtämällä kengurulla. Eli tämä on mun niin sanottu huonon onnen tatuointikohta. Alla on se hel*etin D ja päällä tuo perskeleen kenguru. Jollain sen tulen peittämään, mutta jollain oikeasti FIKSULLA! Rakastan tatuointeja, mutta olen kyllä oppinut sen, ettei kannata ottaa sellaista tatuointia, mikä liittyy niin täysin siihen toiseen tyyppiin. Ja yhä totean seuraavan: tämän jutun suhteen olen ollut ihan helkkarin typerä”

Joskus sitä vaan on ihan pirun tyhmä. Vuonna 2014, ennen avioitumistani nykyisen ex-mieheni kanssa otin D-kirjaimen (hänen etunimensä mukaan) tatuointina vasempaan ranteeseeni. Kun erosimme, halusin siitä tatuoinnista eroon. Sehän piti siis peittää jollain ja koska liittoni jälkeen olin yhdessä australialaisen miehen kanssa, peitin sen kengurulla… Vielä sen miehen itsensä piirtämällä kengurulla. Eli tämä on mun niin sanottu huonon onnen tatuointikohta. Alla on se hel*etin D ja päällä tuo perskeleen kenguru. Jollain sen tulen peittämään, mutta jollain oikeasti FIKSULLA! Rakastan tatuointeja, mutta olen kyllä oppinut sen, ettei kannata ottaa sellaista tatuointia, mikä liittyy niin täysin siihen toiseen tyyppiin. Ja yhä totean seuraavan: tämän jutun suhteen olen ollut ihan helkkarin typerä! Tiedän! #oikeesti #niinsyvältä 🤦🏻‍♀️

A post shared by Jasmin Mäntylä (@jasminmantylaofficial) on

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

2 kommenttia

  1. Ei toi opi ikinä. Kohta on uusi tatska entistä pahemmassa paikassa, arvaten nykyisen väliaikaisen seuralaista kuvaava jokin. On se kumma että tämä daami ei pysy yksityisenä? Voisi mainekin kohota kun ei vouhottaisi näitä omia yksityisiä tyhmyyksiään päivittäin median sivuilla.

  2. Tää ihminen on miesten suhteen kuin tuuli viiri?,aina uutta hekuttamassa ja vakuuttamassa et nyt on hällä se oikea ja paras!,sanoisin että sisäisesti tunne mailmaltaan sairas ihminen, jota medija
    käyttää hyödykseen!.

Kommentit suljettu.