Janni Hussi paljastaa blogissaan tietoa Selviytyjien kuumasta koskemattomuuskisasta, ”Tuotanto jopa erotti meidät”

Liikunta-alan yrittäjä ja juontaja Janni Hussi paljastaa blogissaan yksityiskohtia kuumia tunteita aiheuttaneesta, viime sunnuntaina televisiossa nähdystä Selviytyjät Suomen koskemattomuuskisasta.

Kisassa muut kilpailivat pyrkivät pelaamaan Juhanan ulos voittajan paikalta – jotta Juhana olisi mahdollista äänestää kotimatkalle.

Jannin kirjoituksesta paljastuu kulissien takaista tietoa. Janni myöntää, että yhteistyöstä sovittiin selkeästi ennen kilpailun alkua:

Kun meille oli kerrottu kilpailun säännöt, menimme aina hetkeksi sivuun, jolloin tuotanto laittoi kaiken valmiiksi. Tällä välin Kimmo tuli nykäisemään minua ja Sampoa hihasta, kertoen suunnitelmastaan. Hänen ajatuksensa oli, että muut meidän liitosta blokkaisi minulle tietä, niin että pääsisin etenemään mahdollisimman nopeasti radalla kohti palapeliä. Mukana tässä oli lopulta Kimmo, Katja, Sampo ja minä”.

Kilpailun jälkeen tunteet lainehtivat kuumina. Jopa niin, että tuotanto päätti erottaa kilpailijat toisistaan:

Tuotanto jopa erotti meidät kisan jälkeen, niin että emme päässeet puhumaan toisillemme. Meidät jokainen istutettiin eri paikkoihin, josta ei saanut liikahtaa eikä puhua muille. Siinä me nökötettiin varmaan pari tuntia”.

Lue teksti kokonaisuudessaan Jannin Idealista.fi:n blogista.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone