Jääkiekon SM-liiga siirtyy pois Nelonen Medialta

jääkiekko sm-liiga logo

Sanoma ja Nelonen Media eivät jatka jääkiekkoliigan kanssa tehtyä mediasopimusta vuonna 2018 päättyvän sopimuskauden jälkeen. Sanomalla ja Nelonen Medialla on ollut yksinoikeus kaikkien Liiga-pelien televisiointiin vuodesta 2013 lähtien.

Liigasta luopuminen on strateginen päätös. Se antaa Nelonen Medialle lisää taloudellista liikkumatilaa ja parantaa mahdollisuuksia investoida erityisesti kotimaiseen viihteeseen.

Päätimme jättää option sopimuksen jatkamisesta käyttämättä. Sopimus ei uusilla ehdoilla olisi ollut liiketoiminnallisesti kannattava. Meillä on Liigan mediatuotteen kaupallistamiseen markkinan paras asiantuntemus, ja oikealla hinnalla olisimme pitäneet Liigan sisältövalikoimassamme”, kertoo Nelonen Median liiketoimintajohtaja Kari Laakso.

Nelonen Media näyttää vielä tulevan kauden 2017–2018 kaikki Liiga-pelit kuten aikaisemminkin. Jo 2000-luvun alkupuolella alkanut yhteistyö Liigan kanssa jatkuu hyvässä hengessä sopimuskauden loppuun asti.

Tulemme tiedottamaan uudesta mediakumppanista ja -sopimuksesta myöhemmin”, toteaa Jääkiekon SM-liiga Oy:n toimitusjohtaja Riku Kallioniemi.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Yksi kommentti

  1. ”Markkinoiden paras asiantuntemus.” Anna mun nauraa. Täähän on vedetty aivan vihkoon ja hinnat eivät vastaa tuotteesta saatua hyödyä ollenkaan. Markkinointitavat ja tuotteet ovat 90-luvulta.
    Olisiko aika myöntää jääneensä jälkeen nykymarkkinoiden mekaniikoista?
    Tai no niinhän tässä juuri kävi, kun sikiöasennossa itketään ja poistutaan takavasemmalle. Miten osataan sössiä business jopa Suomen suosituimman lajin kanssa? Aika tuulettaa toimistolla?

Kommentit suljettu.