Hurja painonpudotus Suomi: 12 vuotta autokorjaamoita johtanut Samuli lihoi stressin myötä 140 kiloon – ”Inhoan tätä tilaa itsessäni”

Hurja painonpudotus Suomi -ohjelmassa seurataan 41-vuotiaan Samulin elämäntapamuutosta.

HUOM, sisältää ennakkoa tulevasta.

12 vuotta autokorjaamoita johtanut Samuli lihoi stressin myötä 140 kiloon. Nyt hän työskentelee Suomusjärvellä sukutilallaan ja toipuu burnoutista.

”Vedin Helsingissä Teslan korjaamoa. Se oli hyvin mielenkiintoinen duuni maailmanlaajuisessa pörssiyhtiössä, mutta opetti aika monta asiaa. Hektisessä työssä pitäisi pitää huolta itsestään ja se oli se yksi syy, minkä takia lopetin. Keskityin liikaa niihin töihin”.

Samuli ehti töiden takia viettää vain viikonloput kotona perheen kanssa ja asui viikot toisella paikkakunnalla. Aikaa ei jäänyt riittävästi palautumiseen.

”Hän olisi vain nukkunut ja nukkunut, eikä jaksa tehdä enää mitään. Yhteistä perheaikaa ei oikeastaan ollut, se meni nukkumiseen ja itsensä keräämiseen, ja sitten monesti oli työasiat vielä kotonakin. Fyysinen kunto koko ajan heikkeni, niin kyllähän sen siitä huomaa”, Samulin puoliso Marika kertaa taustoja.

Aktiivinen jalkapalloharrastus jäi pois lasten myötä. Samuli laskee molempien lasten mukana tulleen 15 kiloa lisää painoa.

Olen yleensä 5 minuutin imuroimisen jälkeen ihan hikimärkä. Ehkä tällä hetkellä se henkinen painolasti on paljon suurempi kuin fyysinen. Inhoan tätä tilaa itsessäni”.

Hurja painonpudotus Suomi keskiviikkoisin kello 20 Nelosella ja Ruudussa.

(Nelonen)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone