Hevarit ja kauppakeskus toimiva yhteenliittymä – Suomen ensimmäinen festari, jossa metrolla pääsee suoraan portille asti!

Pohjoismaiden suurimman metallifestivaalin Tuskan ja Helsingin Kalasatamassa sijaitsevan kauppakeskus REDIn ennennäkemätön yhteistyö siivitti osapuolet vaikuttaviin kävijälukemiin.

Tuska teki viime kesänä historiaa siirtämällä ensimmäisenä suomalaisena festivaalina sisäänkäyntinsä kauppakeskukseen.

Suvilahden tapahtuma-alueen kylkeen kohonnut REDI otti hevarit avosylin vastaan, ja kauppakeskuksen kävijämäärä nousi 91 % tavallisesta kesäkuun viikonlopusta. Myös Tuska juhli yleisöennätystä 43 000 kävijällään.

Tuska-viikonloppuna K-Supermarket Redi nousi ketjunsa kärkeen yli 25 000 litran olutmyynneillään. Tavallisesti kaupan 20 myydyimmän tuotteen joukkoon ei mahdu ainuttakaan alkoholituotetta. Myös useat tupakkatuotteet loppuivat kesken.

Panimomyynnin lisäksi myös salaattibaarin myynti kaksinkertaistui.

Tuska ja REDI koettiin myös festarikävijöiden mielipiteissä positiiviseksi asiaksi.

Tulevana kesänä REDI toimii taas porttina Tuskaan, ja tällä kertaa kauppakeskuksesta löytyvät kaikki porttitoiminnot lipunmyynnistä lipuntarkastukseen ja rannekkeenvaihtoon asti. Suvilahden festivaalialueelle ei siis erikseen enää jonoteta, vaan porteista kävellään suoraan REDIssä vaihdettu ranneke kädessä sisään.

Festariväki on synkästä musiikkimaustaan huolimatta iloinen ja odotettu porukka REDIssä. Tuska onkin Suomen ensimmäinen festari, jossa metrolla pääsee suoraan portille asti ja vieraille on tarjolla kaikki kuviteltavissa olevat palvelut”, hehkuttaa kauppakeskusjohtaja Aleksi Salminen.

(Tuska)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone