Gladiaattorit-Laser somessa, ”täällä kotosalla voi tapahtua se suurin pudotus ihan koska vain”

Gladiaattorit_logo_m_0_0

Gladiaattorit-ohjelmasta Laserina tuttu Rita Niemi-Manninen ja Aki ”Turbo” Manninen saavat kesän aikana perheenlisäystä. Kauan toivottu vauva on saapumassa maailmaan aivan lähtitulevaisuudessa.

Ritan tuore somepostaus osoittaa odotuksen käyvän vähiin – ”täällä kotosalla voi tapahtua se suurin pudotus ihan koska vain!”

View this post on Instagram

✨USKON IHMEISIIN✨ . Vuosi sitten oltiin haluttu vauvaa jo yli 3 vuotta ja aloitettiin lapsettomuustutkimukset. Ongelmaa ei löytynyt, vaan kyseessä oli selittämätön lapsettomuus. Halusin myös kertoa asiasta julkisesti ja sain lukuisia viestejä saman asian kanssa painivilta ja painineilta. Se oli todella voimaannuttavaa ja myös silmiä avaavaa sinänsä, että kuinka paljon tästä vaietusta ongelmasta kärsitään. . Syksyllä kohtasimme IHMEEN!💫Tämä rakas masuvaavi sai alkunsa täysin yllättäin, täysin luonnollisesti, juuri kun olimme aloittamassa hedelmöityshoidot. . Kaikkea ei pysty selittämään, odottamattomia asioita ja ihmeitä tapahtuu. . Meidän tiemme vanhemmiksi on ollut pitkä ja osaamme todella arvostaa tätä suurta, pian syntyvää ihmettä. Kiitollisena ja onnellisena otamme hänet elämäämme.💛 @akiturbomanninen . 📸: @viaramsten . #ibelieveinmiracles #thisbabyisamiracle #thankful #happy

A post shared by RITA NIEMI-MANNINEN (@ritaniemi) on

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone