Futiksen MM-kisojen välierät ja finaali myös Finnkinon valkokankailla

Jalkapallon MM-kisojen välierät ja finaali näytetään Finnkinon valkokankailla ensimmäistä kertaa valtakunnallisesti. Samalla Finnkinon anniskeluoikeudet leffasaleissa laajenevat valikoituihin näytöksiin.

Suomessa nähdään MM-kisojen välieräottelut (10. ja 11.7.) sekä finaali (15.7.) kaikissa Finnkinon teattereissa lukuun ottamatta Helsingin Maximia ja Tampereen Cine Atlasta. Lippujen hinnat ottelunäytöksiin ovat aikuisille 10 euroa, alle 16-vuotiaille lapsille 7 euroa ja Hesa Cup -rannekkeella 5 euroa.

Finnkinon mukaan kohderyhmänänä ovat ennen kaikkea jalkapallofanit, -joukkueet sekä perheet, jotka ovat kiinnostuneet urheilusta esimerkiksi lasten harrastusten kautta. Lisäksi kaikista otteluista on mahdollista ostaa yritysmyynnin kautta oma näytös.

Jalkapallon MM-kisojen yhteydessä osa saleista on anniskelualuetta. Asiakkailla on mahdollisuus nauttia myös alkoholijuomia otteluiden aikana Helsingin Tennispalatsissa, Espoon Omenassa ja Lahden Kuvapalatsissa. Anniskelu edellyttää 18 vuoden ikärajaa, joten niihin ei myydä lastenlippuja. MM-otteluiden näytöksistä järjestetään myös lapsille sallittu näytös, jossa ei tarjoilla alkoholia, Peltola sanoo.

Lipunmyynti Finnkinon esittämiin otteluihin on alkanut tänään keskiviikkona.

jatkuu…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone