Fanit vaativat usean vetoomuksen voimin: Johnny Depp takaisin ja heti!

pirates 2

Johnny Depp -fanit haluavat kuumeisesti miehen jatkavat Pirates of the Caribbean -elokuvasarjan parissa.

Johnny Depp on ainoa oikea  Jack Sparrow. Näin voi todeta useiden nettiaddressien ja vetoomusten viestin perusteella. Ainakin fanit haluavat pitää ääntä asiasta.

Esimerkiksi Change.orgin sivuilla vetoomuksia on useampi kappale. ”Keep Johnny Depp as Jack Sparrow” on kerännyt jo yli 16 000 allekirjoistusta. ” We want Johnny Depp back as Captain Jack Sparrow” on kerännyt reilu 5000 allekirjoitusta.

Kaikki on kiinni kuitenkin Disneyn päätöksistä. Lieneekö Jack Sparrow enää kuuminta hottia, vaikka sarjan viides elokuva, kaksi vuotta sitten ilmestynyt Salazar’s Revenge, keräsi vielä tuottoja lähes 800 miljoonaa dollaria.

(Cinemablend)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

2 kommenttia

  1. Samaa mieltä, minkä takia enää tehdä koko sarjaa kun sielu on pois, suuri epäilykseni on että jos Johnny Depp ei ole Jackin roolissa tai sitä ei ole elokuvassa lainkaan niin tulee suuri floppi

  2. Elokuva ei ole sama enää jos Johnny Depp ei esitä Captain Jack Sparrowia . Tämä sielukas , hauska ja sympaattinen hahmo Jack Sparrow on meille tärkeä kaikessa, mitä hän tekee . Hän ansaitsee kaiken kunniotuksen olla elokuvissa, jota hän on esittänyt monta vuotta

Kommentit suljettu.