Elisa kotimaisen salibandyn televisiolähetysten pääkanava

Salibandy on tehnyt merkittävän sopimuksen otteluiden televisioinneista. Elisa tarjoilee yhteensä 100 peliä salibandya tulevan kauden aikana. Elisan lähetyskanavina toimivat Elisa Viihteen tv-kanavat sekä Fanseat. Lähetyksiä on luvassa miesten ja naisten Salibandyliigasta sekä muista salibandyn huippusarjoista.

”Solmittu yhteistyö Elisa Viihde Sportin ja Fanseatin kanssa on laajuudeltaan sellainen, jota ei salibandyssa ole ennen koettu. Olen erittäin tyytyväinen Elisan tahtotilaan olla rakentamassa yhteisöllistä konseptia, joka tukee salibandyn voimakasta kasvua. Uskon vahvasti, että Elisan laaja salibandytarjonta saavuttaa yhä suuremman yleisön”, SSBL Salibandy Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Nurminen kommentoi.

Elisalle tulitukea salibandylähetyksissä antavat tällä kaudella ISTV sekä VeikkausTV. Kumpikin taho näyttää noin parikymmentä peliä.

Lähetykset pyörähtävät käyntiin heti tällä viikolla Elisan osalta. Luvassa on neljä miesten Salibandyliiga-lähetystä sekä yksi naisten Salibandyliiga-lähetys.

Perjantaina Elisa näyttää miesten Oilers–Classic-ottelun ja lauantaina Happee ja OLS:n sekä Welhojen ja Steelersin kohtaamiset. Sunnuntaina lähetys tulee Raumalta, kun EräViikingit saapuu SalBan vieraaksi. Naisten liigasta lähetys on tarjolla lauantain SB–Pro–Rankat Ankat-ottelusta.

Salibandyn seurajoukkueiden mestaruusturnauksesta Champions Cupista on luvassa lähetyksiä vapaalta tv-kanavalta. Lähetykset tarjoilee Discovery Networks Finland Oy:n tv-kanava Kutonen.

Salibandyn Champions Cup pelataan 6.–8. lokakuuta Seinäjoella.

Tämän viikon nettilähetykset (Elisa Viihde Sport / Fanseat)

Perjantai 22.09.
18.30 Oilers–Classic (miesten Salibandyliiga)

Lauantai 23.09.
14.00 Happee–OLS (miesten Salibandyliiga)
16.00 Welhot–Steelers (miesten Salibandyliiga)
18.00 SB-Pro–SSRA (naisten Salibandyliiga)

Sunnuntai 24.09.
17.00 SalBa–EräViikingit (miesten Salibandyliiga)

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone