Ben Affleckin järjestämä yhdeksän tunnin seksimaraton oli vastanäyttelijälle liikaa, ”oletko supermies”

ben-affleck-batman-v-superman-slice-600x200

Sienna Miller näyttelee yhdessä Ben Affleckin kanssa Affleckin ohjaamassa gangsterielokuvassa Live by Night.Affleck on maineikas gangsteri Joe Coughlin ja Miller tämän rakastettu Emma Gould. Elokuvassa on runsaasti seksikohtauksia ja Miller on kertonut peräti yhdeksän tunnin seksikohtausputken olleen kyyneliä aiheuttanut rupeama.

Käsikirjoituksessa pari sekstailee ”kaikkialla” – autossa, baarissa…joten seksikohtauksia päätettiin kuvata koko päivä. Ei siinä mitään, onneksi Affleck on Millerille kuin veli joten urakasta ei jäänyt minkäänlaista inhottavaa jälkimakua. Ennemminkin meno yltyi alun kikattelusta hysteeriseksi nauramiseksi.”Ben on todellinen ammattilainen, minä en”.Yhdeksän tunnin seksimaratonin jälkeen Miller oli kyyneleet poskilla – lähinnä jatkuvan nauramisen johdosta.

Eräässä vaiheessa Affleck pyysi kuvaajaa jatkamaan kuvaamista seksikohtausten toistuessa uudelleen katkeamattomana virtana. Neljännen kerran jälkeen Miller ihmetteli ohjaaja/näyttelijä Affleckille jatkuvan ”panemisen” merkitystä – mitä yrität todistella…olevasi supermies.

Affleck halusi riittävästi raakamateriaalia mutta Millerin mielestä homma meni koomiseksi.

Minusta se oli todella hauskaa. Kukaan ei pysty moiseen seksimaratoniin”.

’How long can you go? You’re Superman!’

(E! New )

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

3 kommenttia

  1. Tosta jätkästä ei saa uskottavaa gangsteria tekemälläkään. Yliarvostettu näyttelijä.

  2. stanoboy: Kyllä pervo hollywood liberaali saasta pervon hollywood liberaali saastan tuntee!

Kommentit suljettu.