Ankaran pyörityksen jälkeen – Antti Tuisku matkalla Pohjoiseen

Antti Tuisku on ollut elämänsä pyörityksessä tuoreen albuminsa johdosta. Miehen paluu tauolta ei ole jäänyt huomiotta. Nyt Emma Gaalan jälkeen mies aikoo suunnata Pohjoiseen.

Valittu Kansa jatkaa @spotifysuomi listalla ykkösenä hurjilla, yli 100k striimeillä”.

Mies jakaa somessa kiitosta kaikille levyn tekoon osallistuneille henkilöille ja kertoo suuntaavansa kotipuoleen äidin ruokapatojen ääreen vetämään hieman henkeä ja jäsentelemään kaikkea tapahtunutta.

View this post on Instagram

Mieli hyrrää. Vaikea jäsennellä kaikkea tapahtunutta. Fiilis on onnellinen, kiitollinen mutta myös aika turta ja väsynyt. Pohjoisen reissu tulee just hyvään saumaan ja tarkoitus on nukkua, nukkua ja vähän hiihtää 😍🙏 Haluaisin osata kirjoittaa hyvin jäsennellyn tekstin, missä osaisin kiittää kaikki ne ihanat ihmiset, joiden kanssa saan tätä tehdä, mutta voi olla, että nyt ei ihan leikkaa. Yritän kuitenkin. Suuren suuri kiitos levyn kirjoittajat @shutupjurek @saarankuva @kalle_lindroth @onervahenna ja #akurannila. Kiitos meän huikea ydintiimi: @kuutis @markkurae @firestorm9 @jakenjuomablogi @reijaware @heysonellis @nicholaswilczynski @hapaoksanen @vesasilver @arilevela ja mun aivan uskomattomat tanssijat @lotally @hazahaji @sofiarasola @sanaz_hassani_ #ihanaminttu @jessewijnans @jasmirvesander @akimalpha Eilen mukana oli myös iso määrä ihania avustajia, joiden rooli oli merkittävä. Kiitos. ❤️ Kiitos @miia_ollula ja erityiskiitos @tonikaren1 kun loihdit niin uskomattoman videon. 😭❤️ * * * Oon tänään liikuttunut monta kertaa, ku oon miettiny, millaisia ihmisiä mun ympärillä on. 😭❤️ Ja millaiselle yleisölle saan esiintyä ja miten te kaikki siellä myötäelätte tätä kaikkea. Huh. * * * #valittukansa jatkaa @spotifysuomi listalla ykkösenä hurjilla, yli 100k striimeillä. 🔥 * * * Mut nyt mie lähen jäsentelemään tätä kaikkea ja rapsutteleen mun koiraa talvisiin maisemiin äidin ruokapatojen äärelle. Love u all!

A post shared by Antti Tuisku (@antti_tuisku) on

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone