Anna Puu joutui kiertueen suhteen kovan ratkaisun eteen: ”Koen, että mulla on eräänlainen vastuu”

Anna Puun ”Heartbreak Hotel” -kiertue  siirtyy loppuvuoteen.

Kierroksen oli tarkoitus alkaa perjantaina Hyvinkääsalin keikalla. Hallituksen tuore linjaus estää kiertueen käynnistymisen.

”Uutiset naapurimaiden koronatilanteesta on pitkin viikkoa nostanut hikikarpaloita otsalle ja tänään sitten kävi juuri niin kuin pelkäsin: annettiin suositus yleisötilaisuuksien peruuttamiselle. Sanottiin, että yli 500 hengen tilaisuuksia ei tulisi järjestää. Laskeskelin mielessäni, että Hyvinkääsaliin menee rapiat 400 katsojaa, samoin Sellosaliin sekä Järvenpäähän. Muut konserttisalit ovat yli tuon annetun ohjeistuksen. Sitten pysähdyin miettimään. Mikä on toistaiseksi ainut todettu keino, jolla koronavirustartuntoja saa vähennettyä? Meillä on vielä mahdollisuus toimia kun homma ei ole totaalisesti räjähtänyt käsiin, eikä se silloin voi olla kiinni siitä onko paikalla 450 vai 500 henkilöä. On parempi ylireagoida kuin ei reagoida ollenkaan. Koen, että mulla on eräänlainen vastuu”.

View this post on Instagram

Siellä me oltiin bändin ja tekniikan kanssa Hyvinkääsalissa, kaikki kamat ja lavasteet pystyssä. Huomenna starttaisi kauan odotettu ja treenattu Heartbreak Hotel – kiertue. Uutiset naapurimaiden koronatilanteesta on pitkin viikkoa nostanut hikikarpaloita otsalle ja tänään sitten kävi juuri niin kuin pelkäsin: annettiin suositus yleisötilaisuuksien peruuttamiselle. Sanottiin, että yli 500 hengen tilaisuuksia ei tulisi järjestää. Laskeskelin mielessäni, että Hyvinkääsaliin menee rapiat 400 katsojaa, samoin Sellosaliin sekä Järvenpäähän. Muut konserttisalit ovat yli tuon annetun ohjeistuksen. Sitten pysähdyin miettimään. Mikä on toistaiseksi ainut todettu keino, jolla koronavirustartuntoja saa vähennettyä? Meillä on vielä mahdollisuus toimia kun homma ei ole totaalisesti räjähtänyt käsiin, eikä se silloin voi olla kiinni siitä onko paikalla 450 vai 500 henkilöä. On parempi ylireagoida kuin ei reagoida ollenkaan. Koen, että mulla on eräänlainen vastuu. 💔 Särkynein sydämin joudun siis kertomaan, että kevään kiertue on kokonaisuudessaan peruutettu ja tullaan siirtämään loppuvuoteen. Toivon, että tilanne on tuolloin sellainen, että me kaikki voidaan nauttia keikasta täysillä ilman että säpsähdetään joka kerta kun joku yskäisee. Hyvä uutinen on, että korvaavat päivämäärät ovat jo työn alla ja nyt ostetut liput käyvät niihin sellaisinaan. Ilmoitan mahdollisimman pian missä mennään. Pysykää terveinä rakkaat ja ottakaa viranomaisten suositukset tosissaan! @centrallineentertainment @emicapitolfinland @universalmusicfin #comusic #HeartbreakHotel #siirretäänkoronanvuoksi @hyvinkaasali @sibeliustalo @savoyteatteri @logomoturku @sellosali @paviljonki @kuopionmusiikkikeskus #porinpromenadikeskus @taidetehdas @jarvenpaatalo @verkatehdas @tamperetalo

A post shared by Anna Puu (@annapuuofficial) on

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone