Woody Harrelson harrasti seksiä kolmen naisen kanssa – vaimo antoi anteeksi

Woody Harrelson

Näyttelijätähti Woody Harrelson kertoo Hollywood Reporterille harrastaneensa seksiä kolmen naisen kanssa yhtä aikaa Lontoossa vuonna 2002.

Neljän kimppa toteutui kostean baari-illan päätteeksi, kun kaksi naista ehdotti hänelle ”villejä asioita”. Harrelsonin mukaan kolmas nainen änkesi mukaan seurueen poistuessa baarista. Pahaksi onneksi kyseinen nainen työskenteli juorulehden piikkiin ja hän sai manipuloitua kaksi muuta tyttöä tekemään lehtijutun yön tapahtumista.

Harrelson aikoi salata asian vaimoltaan Laura Louielta, mutta tieto syrjähypystä kantautui vaimon korviin jutun ilmestyttyä. Vaimo antoi kuitekin anteeksi miehelleen hänen tekoset.

”En tiedä, miten Laura sai tietää asiasta, mutta niin kävi. En ole koskaan lukenut kyseistä lehtijuttua enkä halua lukea. Luulen, ettei vaimokaan tiedä kaikkia yksityiskohtia jutusta. Joku vain kertoi tapahtuneesta,” Harrelson kertoo.

Harrelson alkoi seurustella Laura Louien kanssa vuonna 1990 ja he avioituivat vuonna 2008. Parilla on kolme lasta.

Harrelsonin mukaan viina on aiheuttanut hänelle ongelmia aiemminkin.

”Juon edelleen, mutta nykyisin vain viikonloppuisin. Juon useimmiten viiniä, mutta joku vuosi sitten tapasin juoda konjakkia… Yksi julkisuuden varjopuolista on, että kun menet baariin, jokainen haluaa tulla kuvatuksi kanssasi. Voit päätyä kuviin, joilla joku voi yrittää rahastaa.”

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone