Virittäjiä kuvataan Alastarolla – Arman Alizadista kouriutui tällainen vauhtihirmu

virittäjät arman

Virittäjät-sarjan seitsemättä kautta kuvataan parhaillaan Alastarolla. Tulevan kauden jaksoissa entisen formulakuskin Mika Salon ajo-opetusta saavat muun muassa Arman Alizad, JVG, Juhani Tamminen, Ilari Johansson ja Kasmir.

Tiistaina ensimmäisenä oli ajovuorossa Arman Alizad. Monessa liemessä marinoitu mies oli ensimmäistä kertaa ratin takana kilparadalla.

”Kyllä jännittää. Olen istunut aiemmin pelkääjän paikalla pelkäämässä. Olen omasta mielestäni todella rauhallinen kuski liikenteessä. On jännä nähdä, mitä tapahtuu, kun saa kerrankin  kaasuttaa täysillä luvan kanssa. Ehkä on helpompaa ajaa kuin istua kyydissä, koska ajaessa saa määrätä vauhdin”, Arman aprikoi ennen radalle lähtöä.

Kaikki tehokkaat moottorit ovat aina kiinnostaneet häntä.

”On ihan sama, onko kyseessä auto, hävittäjä tai raketti. Myös puhtaasti fiktiiviset koneet kiinnostavat. Batmanin auto on hienoin juttu ikinä.”

virittäjät arman 3

Arman Pohjantähden alla -sarja pyörii parhaillaan Nelosella. Suosittua tv-kasvoa pitävät kiireisenä myös Arman ja viimeinen ristiretki -ohjelman kolmannen kauden kuvaukset. Sarja starttaa tulevana syksynä.

”Olemme reissanneet ympäri maailmaa. Kuvaamme asioita, joilla planeetan ihmiset omistavat elämänsä. Se voi olla esimerkiksi yhteisö, uskonto tai oma keho.”

Miten Armanin kävi radalla selviää, kun Virittäjien seitsemäs kausi tulee katsottavaksi Elisa Viihde Aitio -ohjelmakirjastoon 19.6.2018.

 

virittäjät arman 2

Tässä Armanin tyylinäyte.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone