Urheilutähden väitetään kourineen Uber-kuskia ajon aikana

Buccaneers at Redskins 10/25/15
Amerikkalaisen jalkapallon tähden Jameis Winstonin väitetään kourineen naispuolista Uber-kuljettajaa kyydin aikana, TMZ Sport -sivusto kertoo.
Väitetty teko tapahtui maaliskuussa 2016 Scottsdalessa, Arizonassa. Kate-niminen kuljettaja kertoo ottaneensa kyytiin juhlimassa olleen miesjoukon.
jatkuu
Kuljettajan mukaan Winston istui apukuskin paikalle ja huuteli auton ikkunasta alatyylisiä kommentteja jalankulkijoille- Sitten hän pyysi kuljettajaa pysähtymään meksikolaisen pikaruokalaan.
”Kun odotimme vuoroamme pikaruokapaikan odotuskaistalla, Winston yritti tunkeutua päälleni ja alkoi kouria haaroväliäni”, Kate sanoo.
Hän kertoo olleensa niin järkyttynyt, että ”jäätyi” tilanteessa täysin. Nainen kertoo tehneensä asiasta valituksen Uber-yhtiölle, mutta asia ei edennyt koskaan poliisille.Winston itse kiistää syytökset perättömiksi. NFL tutkii parhaillaan asiaa.
Winston edustaa NFL-liigassa pelaavaa Tampa Bay Buccaneersia. Hän oli kauden 2015 ykkösvaraus.
Häneen on kohdistunut syytöksiä aiemminkin. Winstonia käsitellään dokumentissa Uhka kampuksella (2015), sillä hänen väitettiin syyllistyneen raiskaukseen Floridan yliopiston kampuksella. Floridan yliopisto maksoi raiskauksesta syyttäneelle naiselle 950 000 dollaria, mutta yliopisto ei myöntänyt Winstonin syyllisyyttä.

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone