Tubettajat ovat tämän päivän rocktähtiä – ”Suosio saattaa loppua yhtä nopeasti kuin alkoi”

Tubettajia seurataan kuin rocktähtiä ja heidän videoillaan on satojatuhansia katselukertoja. Kuinka nämä nuoret ovat siinä onnistuneet ja miten he kestävät paineet, joita menestyksen myötä tulee. O: Peter Wallenius HD. Kuvassa: Mansikka on yli
sadantuhannen teinin suuri idoli ja
esikuva. Jouni Soikkeli/Yle Kuvapalvelu
Tubettajia seurataan kuin konsanaan rocktähtiä ja heidän videoillaan on satojatuhansia katselukertoja. Kuinka  heovat siinä onnistuneet ja miten he kestävät menestyksen paineet? Sitä kysytään Peter Walleniuksen ohjaamassa dokumentissa tiistaina TV1:ssa.
Esimerkiksi Anni ja Lauri Vuohensillan YouTube-kanavalla on jo lähes kaksi miljoonaa tilaajaa.

Heidän liikeideansa kuulostaa pähkähullulta, mutta se näyttää toimivan. Ideana on höpöttää rallienglantia ja murskata samalla esineitä hydraulisella prässillä. Tavaroita heille on lähetetty jopa Yhdysvaltain presidentin virka-asunnosta valkoisesta talosta.

juttu jatkuu…

Kuvahaun tulos haulle tubecon elisa viihde

Parivaljakolla on suuret tavoitteet eikä hiipumisen merkkejä näy. Samalla he tiedostavat suosion huipulla taantuman mahdollisuuden-

”Tämä saattaa loppua yhtä nopeasti kuin alkoi”, he sanovat yhteen ääneen.

Mansikkka, eli Maiju Voutilainen (kuvassa) on yli sadantuhannen teinin suuri idoli ja esikuva. Maiju valittiin Mielenterveyden keskusliiton vuoden 2017 hyvän mielen lähettilääksi. Hän uskaltaa ja haluaa kertoa huonoista hetkistään, hän jakaa mielellään kokemuksia masennuksesta muiden nuorten kanssa.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone