Tommi Korpela aikoi kieltäytyä roolistaan tv-sarjassa, mutta siitä tulikin yksi hänen suosikeistaan

Tommi Korpela näyttelee Elisa Viihteen uudessa Makkari-sarjassa.

Petri Kotwican ohjaama sarja ohjaama sarja koostuu kahdeksasta itsenäisestä jaksosta, joista jokaisessa elämää tarkkaillaan pariskunnan makuuhuoneesta käsin.

Tommi Korpela ei alkujaan lämmennyt, kun häntä kysyttiin mukaan sarjaan.

”Kun kuulin ohjaajalta sarjasta, olin hyvin epäluuloinen ja ajattelin, että en lähde mukaan. Yllätyin kuitenkin positiivisesti Jemina Jokisalon käsikirjoituksesta. Hänellä on nuoreksi käsikirjoittajaksi kypsiä tarinoita ja elämänmakuista tekstiä”, Korpela kertoi sarjan lehdistötilaisuudessa.

Makkarin teemat on poimittu tavallisesta arjesta. Sarjasta käsitellään lapsen syntymää, lähestyvää kuolemaa, aikuistumisen tuskaa, avioeroa ja uuden suhteen alkua.

Korpela uskoo, että Makkari puhuttelee laaja-alaisesti hyvän tv-draaman ja -komedian ystäviä.

”Makkari oli kannatettava hanke, johon oli hienoa lähteä mukaan. Tämänkaltaisia sarjoja kannattaisi tehdä enemmänkin. Uskon, että ihmiset tulevat yllättymään positiivisesti.”

Korpela nähdään syksyn aikana Q-teatterissa Pääomani-näytelmässä. Hän näyttelee myös Dosentit-näytelmässä, joka kantaesitetään Kansallisteatterissa 25.11.

Korpela on kuvannut kesän ja syksyn aikana Nyrkki-sarjan toista kautta. Kehutun vakoojasarjan uusi kausi tulee katsottavaksi Elisa Viihde Aitioon loppuvuodesta 2021.

”Sarjan ohjaaja AJ Annila ohjasi Ikitie-elokuvan, jossa olin mukana. On hienoa päästä taas hänen kanssaan töihin. Nyrkki on korkeatasoista viihdettä ja agenttisarjakuvaa, jossa seikkaillaan, vakoillaan ja mennään välillä kieli poskessa”, Korpela tunnelmoi.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Yksi kommentti

  1. ”Korpela on kuvannyt kesän ja syksyn aikana Nyrkki-sarjan toista kautta.”

    Eikös Korpela ennemminkin näytellyt sarjassa? Yleensä kuvaajat kuvaavat ja näyttelijät näyttelevät.

Kommentit suljettu.