Tänään TV:ssä vuoden 2014 kauhuhittileffa – aiheutti mellakoita elokuvateattereissa

Annabelle (K16) – Nelonen Lauantaina 19.12. klo 22:05

Nelonen esittää lauantaina vuonna 2014 ensi-iltansa saaneen yhdysvaltalaisen kauhuelokuvan.

John R. Leonettiin ohjaama ja James Wanin tuottama elokuva Annabelle on Kirottu-universumin toinen elokuvaversio ja toimii spin-offina ensimmäiselle Kirottu-elokuvalle. Pääosissa ovat Annabelle Wallis, Ward Horton ja Alfre Woodard.

Kauhuelokuvassa John ostaa vaimolleen Mialle lahjaksi riivatun Annabelle-nuken. Pian tämän jälkeen lasta odottavan parin kodissa alkaa tapahtua kauheuksia. Pian kamalat tapahtumat saavat yliluonnollisia piirteitä, ja on selvää, että paha ei lopeta ennen kuin saa haluamansa.

Elokuva sai ristiriitaisen vastaanoton, mutta se oli taloudellinen täysosuma. Kuuden miljoonan dollarin budjetilla tehty leffa tuotti lähes 260 miljoonaa dollaria.

Ensi-illan aikoihin Guardian-lehti kertoi, että ainakin kolmessa ranskalaiskaupungissa elokuvateatterit vetivät Annabellen pois ohjelmistosta, koska näytöksen aikana oli syntynyt mellakka. Myös Ruotsissa raportoitiin syntyneen kärmähä esityksen aikana.

Annabelle-elokuvia on sittemmin julkaistu kaksi: Annabelle: Creation sai ensi-iltansa vuonna 2017 ja Annabelle Comes Home vuonna 2019.

,Katso traileri alta.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone