Tänään TV:ssä kuuman eroottinen kolmiodraama

Uusi tulkinta D. H. Lawrencen klassikosta. Saatuaan sodassa halvaantuneen puolisonsa takaisin muuttuneena miehenä, nuori nainen etsii lämpöä muualta. Ennen pitkää hän joutuu valitsemaan kahden miehen ja maailman välillä. HD. Kuvassa Clifford Chatterley
(James Norton) ja Constance Chatterley (Holliday Grainger).
Yle Kuvapalvelu
Lady Chatterleyn rakastaja – Yle Teema Maanantai 20.3. klo 18:45
Maanantain alkuillassa nähtävä D. H. Lawrencen klassikkoromaaniin perustuva elokuva kertoo sodassa haavoittuneesta miehestä ja hänen vaimostaan, joka asettuvat asumaan miehen kotitilalle Etelä-Englantiin
Mies on halvaantunut vyötäröstä alaspäin. Hän on menettänyt mieskuntonsa ja omanarvontuntonsa ja torjuu siksi vaimonsa lähentymisyritykset kokonaan.
Nuori vaimo kyllästyy kylmäkiskoiseen mieheensä ja hankkii rakastajakseen karskin riistanvartijan, jonka kanssa hän toteuttaa seksuaalisia fantsioitaan. Ennen pitkää kahden lempiväisen salaisuus paljastuu ja kolmiodraaman varjo leijuu yllä.
Nuori nainen joutuu valitsemaan kahden miehen ja kahden erilaisen elämän välillä.

Kirjailija Lawrence sai vuonna 1928 ilmestyneestä teoksestaan kovaa kritiikkiä. Monet pitivät sitä  siveettömänä ja yltiöseksuaalisena.

Tänään nähtävä elokuva  BBC:n vuonna 2015 tuottama uusintaversio. Elokuvan pääosissa nähdään Holliday Granger, James Norton ja Richard Madden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone