Tänään TV:ssä: Komediasensaation jatko-osasta povattiin isoa floppia – kuinkas sitten kävikään?

Magic Mike XXL

Nelosella maanantaina nähtävä komedaelokuva on jatko-osa vuoden 2012 elokuvalle Magic Mike.

Steven Soderberghin ohjaama ensimmäinen Magic Mike valmistui vaivaisella 7 miljoonalla dollarilla, mutta se tuotti lähes 170 miljoonaa dollaria. Leffa perustuu löyhästi 18-vuotiaan floridalaisen miestripparin tarinaan.
Fiktiivisessä jatko-osassa stripparin uralta vetäytynyt Mike (Channing Tatum) keskittyy huonekalufirmaansa, mutta veri vetää lavalle, kun hänen vanhat kaverinsa ovat lähdössä reissuun. Veteraaniryhmä päättää eläköityä tyylillä ja vetää vielä yhden komean show’n.
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen…
Elokuvan syntyä edelsi kohu, kun toinen päätähti Matthew McConaughey päätti jättää jatko-osan väliin. Sen myötä elokuvan uskottiin floppaavan.
Kaikesta huolimatta elokuva löysi yleisön ja tuotti voittoa. Lippuluukuilta saatiin kahisevaa 117 miljoonaa dollaria, kun tuotantokustannukset oliva 14 miljoonaa dollaria.
Elokuva sai vaihtelevia arvosanoja yleisöltä ja kriitikoilta. Rotten Tomatoes -sivuston ovat antaneet elokuvalle arvosanaksi melko suopean 65 / 100 %.
Kaavamainen tarina oli alkuperäisenkin Magic Miken heikoin lenkki. Uutuudessa tarinasta ei juuri kannata edes puhua. Matkalla stripparitapahtumaan Miken ryhmä ehtii tuoda iloa yhden jos toisenkin naisen elämään. Samalla he laittavat Miken aloitteesta uusiksi koko ohjelmistonsa. Lopussa he esittävät uuden show?nsa hurmioituneelle naisyleisölle”, kirjoitti IS:n kriitikko Tarmo Poussu.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone