”Suomen Solsidaniksi” nimetty Jättekiva-komediasarja saa jatkoa

Jattekiva_Aino_Micke_

Suosittu romanttinen komedia Jättekiva saa jatkoa. Sarjan kuvaukset alkavat Helsingissä tänään 15.1. Elisa Viihteen alkuperäissarjan toinen tuotantokausi tulee katsottavaksi Aitio-ohjelmakirjastoon kesällä 2019.

Toisella kaudella Ullanlinnaan kotiutuneet lappilainen Aino (Anna Paavilainen) ja suomenruotsalainen Micke (Elmer Bäck) alkavat harkita perheen perustamista. Mahdollinen perheenlisäys nostaa pintaan molempien perheiden ja varsinkin Micken vanhempien, Lassen (Mats Långbacka) ja Gunnen (Ylva Ekblad), toiveet ja odotukset.

Kulttuurien erilaisuuksilla leikittelevä romanttinen komedia perustuu Niklas ja Karoliina Lindgrenin sekä Kris Gummeruksen alkuperäisideaan. Jättekivaa on verrattu ruotsalaiseen suosikkisarja Solsidaniin.

”Toisella kaudella pääsemme tutustumaan Ainoon ja Mickeen entistä lähemmin, sillä uusi elämänvaihe tuo yllättäviä tunteita ja arvoja esiin niin heistä kuin heidän lähipiiristäänkin. Luvassa on myös kaikenlaista hauskaa uusien henkilöiden kanssa. Tapaamme mm. Micken siskon Edithin ja varsin vauhdikkaan serkun Ponken. Käsikirjoittajat ovat jälleen tehneet huipputyötä”, Zodiak Finlandin tuottaja Sari Lempiäinen kertoo.

Elisa Viihde on julkaissut vuodesta 2014 alkaen 13 alkuperäissarjaa, joista uusimpia ovat Ivalo ja Bullets. Tulevista alkuperäissarjoista on julkistettu rikosdraama Kaikki synnit ja vakoojatrilleri Nyrkki.

”Olemme hyvin iloisia siitä, että alkuperäissarjamme ovat nousseet Elisa Viihteen suosituimmiksi sisällöiksi – vuonna 2018 Elisa Viihde Aition viisi katsotuinta sarjaa olivat kaikki alkuperäissarjojamme. Yhä useammasta sarjasta, kuten erittäin pidetystä Jättekivasta, tehdään myös jatkokausia, mikä kertoo osaltaan sarjojen suosiosta”, toteaa Elisa Viihteen sisältöliiketoiminnan johtaja Ani Korpela.

Kuva: Laura Mainiemi

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone