Stam1nan jäähallikonsertti siirtyy – ”Elämä on kuin moshpit – aina sattuu ja tapahtuu”

Stam1nan Viimeinen Atlantis –juhlakeikka siirtyy syyskuulta uuteen ajankohtaan koronaviruksen leviämisen estämiseksi.

Stam1na juhlistaa 10 vuotta sitten julkaistua Viimeinen Atlantis -albumiaan sunnuntaina 20. joulukuuta 2020 Helsingin Jäähallissa.

”Elämä on kuin moshpit – aina sattuu ja tapahtuu. Siispä turvallisuus ennen kaikkea, kaverit takaisin jaloilleen ja koko joukolla katse kohti tulevaa. Hyvä puoli jäähallikeikan siirtämisessä on se, että näin saamme toteutettua kaikkien aikojen suurimman Stam1na-show’n täydessä loistossaan. Emme halua tinkiä tulesta ja tappurasta. Lisäksi, saamme jatkaa kesällä käynnistynyttä sävellystyötä keskeytyksettä… Yhdeksättä albumia on määrä äänittää vielä kuluvan vuoden aikana. Mutta ennen tätä kaikkea pääsemme näkemään porukalla elokuun Rock In The City -keikoilla. Mosh fukin’ mosh!”, kommentoi yhtyeen keulamies Antti Hyyrynen.

Kaksiosaiseen ja ainutlaatuiseen konserttiin on vielä saatavilla rajoitettu määrä lippuja Lippupisteessä. Aiemmin ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisenaan. Mikäli uusi esiintymispäivä ei käy, niin liput voi palauttaa 15. syyskuuta 2020 mennessä ostopaikkaan. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Yksi kommentti

  1. Luin ensin jäähyväiskonsertti mutta se olikin vain toiveajattelua, sais tämäkin jonneryhmä jo lopettaa tuon pelleilyn

Kommentit suljettu.