Stam1na julkaisee uutta – Japanin ja Euroopan keikkoja luvassa

Stam1na

Lemin metalliylpeys Stam1na julkaisee uutta musiikkia 16. toukokuuta. Syksyllä ilmestyvän uuden albumin ensimmäinen singlelohkaisu on nimeltään Elämänlanka ja sen on tuottanut Janne Joutsenniemi.

Elämänlanka on laulusarjan osa. Mielestäni erikoislaatuinen biisi Stam1nan singleksi, joka sekin on ihme, singlen julkaisu”, kuvailee Antti Hyyrynen tiedotteessa.

Aiemmin julkaistujen Suomen ja Euroopan keikkojen lisäksi yhtye nähdään kesäkuun alussa myös kolmen keikan verran Japanissa kotimaisen The Local Bandin lämppärinä.

Nyt puhutaan ruuhkavuodesta. Stam1na louhii kevään ja kesän aikana kasaan sekä Euroopan että Japanin rundit, starttaa festarikeikat plus painelee Joensuuhun albumihommiin. Lainatakseni Attack Attack! -yhtyettä: ”I never said this would be eeeee-asy!”, jatkaa Hyyrynen.

Suomessa Stam1na nähdään tällä viikolla starttaavan rundin tiimoilta Kempeleen Zemppi Areenalla ja Kuopiossa – seuraavalla viikolla Kouvolassa ja Tampereella. Yhtye esiintyy Helsingin Jäähallin Black Boxissa 26. toukokuuta. Keikalla juhlistetaan kymmenen vuotta sitten julkaistua Raja-albumia soittamalla pitkäsoitto kokonaan. Illan aikana kuullaan myös laajemmin yhtyeen tuotantoa.

Voit vuokrata Elisa Viihteen vuokraamosta elokuvia myös ilman Elisan asiakkuutta.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone