Shirly Karvinen näytti upealta uuden sarjan kuvauksissa – katso kuvat missikohtauksesta

maanantai missi shirly karvinen

Radiojuontaja Shirly Karvinen nähdään Elisa Viihteen uudessa Maanantai-sarjassa. Elokuussa ensi-iltansa saavan komediasarjan jokainen kuusi jaksoa kertovat oman itsenäisen tarinansa

Karvinen näyttelee yhdessä sarjan jaksossa keuruulaista Kerttua, joka kruunataan Miss Suomettareksi. Missikisakohtaus lavatettiin Original Sokos Hotel Vantaalle. (Raportti kuvauksista löytyy täältä.)

Kuvaukset palauttivat Karvisen mieleen vuoden 2016, jolloin hänt kruunattiin Miss Suomeksi,

”En ole pitkään aikaan ollut tällä tavoin maskeerattavana. Kävellessäni ulos maskihuoneesta iltapuvussa ja korkkareissa, tuli outo flashback, että tämän olen kokenut joskus aikaisemminkin”, Karvinen naurahti.

Sarjan kuvaukset merkitsivät Karviselle kaivattua irtiottoa arjesta. Hänellä on ollut aiemmin rooli Elisa Viihteen Pää edellä -alkuperäissarjassa. Näytellä hän haluaisi vastakin.

”Ihastuin heti Maanantai-.sarjan käsikirjoitukseen ja tartuin mahdollisuuteen. Tykkään näytellä ja mennä oman mukavuusalueeni ulkopuolelle. On kiva rikkoa rajoja ja näyttää, etten ole ihan stereotyyppinen missi”, Karvinen pohti.

Maanantai-sarjaa on kuvattu helmikuun alusta lähtien eri puolilla pääkaupunkiseutua. Sarjan runsaaseen näyttelijäkaartiin lukeutuvat myös Jussi Vatanen, Jarkko Niemi, Pihla Penttinen, Matleena Kuusniemi, Antti Virmavirta, Ulla Tapaninen.

shirley karvinen

shirly karvinen 3

shirly karvinen 2

 

Maanantai-sarjan kuvauksissa lavastettiin missikisat – ilmassa oli todentuntuista missihuumaa

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone