Sami Jauhojärvi on Ylen hiihtoasiantuntija olympialaisissa, Kai Suikkanen perkaa jääkiekkoa

7573 1

PyeongChangin talviolympialaiset kisataan helmikuussa 2018. Kisat täyttävät Ylen kanavat televioissa,radiossa ja verkossa.

Suomalaisittain suurimmat mitaliodotukset kohdistuvat maastohiihtoon. Hiihtoselostajina toimivat tv:n puolella Jussi Eskola (kuvassa vas.) ja radiossa Jarmo Lehtinen. Hiihdon asiantuntijana on viime kauteen hiihtouransa päättänyt Sami Jauhojärvi (kuvassa oik.)

”Olympiahiihdot tulevat olemaan monellakin tapaa ainutlaatuiset. Suurin osa kisoista käydään illalla, voimakkaiden valojen alla ja se luo aivan uutta tunnelmaa. Koko latuverkosto on tehty tykkilumesta ja PyeongChangissa lämpötilat vaihtelevat kovista yöpakkasista päivän plusasteisiin. Hiihtäjien urakka tulee olemaan jo olosuhteiden puolesta varsin haastava ja sitä myötä myös katsojille äärimmäisen mielenkiintoista seurattavaa, Jussi Eskola sanoo Ylen tiedotteessa.

Maastohiihdon toimittajana nähdään tuttuun tapaan Laura Arffman. Asiantuntijoina Jauhojärven lisäksi ovat Kalle Lassila ja Jussi Piirainen.

jatkuu…

Jääkiekkoasintuntijoina ovat Kai Suikkanen, Saara Niemi ja Tuula Puputti.

Ampumahiihdossa kaksiviikkoinen olympiarupeama käynnistyy pikakilpailuilla ja päättyy viesteihin. Ampumahiihtoa selostaa Johannes Oikarinen ja asiantuntijana toimii Sanna-Leena Perunka.

Etelä-Korean talviolympialaiset järjestetään 9.–25. helmikuuta 2018.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone