Saara Aallon parjattu Euroviisu-show on uudistettu täysin – selviää viisulavalla

saara aalto

Saara Aalto edustaa Suomea Euroviisuissa kappaleella Monsters. Ensimmäisessä semifinaalissa 8.5. nähtävän esityksen lavashow on uudistettu täysin. Näin ollen Lissabonissa ei nähdä esitystä sellaisena kuin se oli maaliskuussa UMK18: Saara Aalto -ohjelmassa.

UMK-kisassa nähty lavashow herätti laajaa keskustelua sosiaalisessa mediassa. Monet katsojat kertoivat pettyneensä siihen.

”Olemme tehneet paljon työtä saavuttaaksemme mahdollisimman näyttävän, ja biisiin sopivan esityksen. Nyt voimme hyvällä mielellä lähteä tavoittelemaan finaalipaikkaa ja sijoitusta mahdollisimman korkealla tulostaulun vasemmalla puolella”, sanoo tuottaja Anssi Autio.

Uuden lavashow’n tarkempi sisältö selviää Lissabonin viisulavalla. Esityksen on suunnitellut amerikkalainen Brian Friedman, joka vastasi myös aiemmasta lavashow’sta.

”Aivan uskomatonta, ihan pian olen unelmani äärellä Euroviisuissa! Tätä olen odottanut niin monta vuotta. Nyt on luvassa vielä viimeiset harjoitukset ja pukusovitukset ennen kuin Lissabon kutsuu. Tuntuu, että uudistuneessa esityksessä kaikki on kohdillaan, joten olo on rauhallinen ja luottavainen,” Saara Aalto kertoo Ylen tiedotteessa.

Katso tulevat Euroviisu-lähetykset ohjelmaoppaasta!

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone