Rocktähden 13-vuotiasta tytärtä lähestyneen muusikon perhe julkaisi tiedotteen: ”Meidän on pakko puuttua asiaan”

sierota

Amerikkalaisen Blink-182-yhtyeen rumpalin Travis Barkerin 13-vuotias tytär Alabama julkaisi aiemmin tällä viikolla Instagramissaan saamansa yksityisviestit Echosmith-yhtyeen rumpalilta Graham Sierota.

Kuvankaappauksista kävi selville, että 20-vuotias Sierota oli lähettänyt lähettänyt ensimmäiset viestit Alabamalle tytön ollessa kymmenen. Viesteissä hän kehui tytön ulkonäköä ja pyysi häntä mukaan juhliin. Tyttö ei suostunut pyyntöihin, vaan hän vastasi, että ”etkö tiedä, että olen lapsi”.

Isä Travis Barker ei luonnollisesti ilahtunut viesteistä. Hän piti niitä ahdisteluna. Sierota puolestaan pahoitteli tapahtunutta. Hän sanoo, ettei hän tiennyt tytön olevan alaikäinen.

Alabama on antanut Sierotalle anteeksi eikä tapaus ole johtanut jatkotoimiin. Sierota on piilottanut Instagram-tilinsä.

Nyt Sierotan perhe on antanut lausunnon, että Grahamilla diagnosoitiin lapsena Autismikirjon häiriö, jonka vuoksi hänen on ”vaikea ymmärtää sosiaalisia vihjeitä”.

”Emme ole koskaan aiemmin kertoneen tätä julkisesti, mutta ottaen huomioon viime päivien tapahtumat, olemme pakotettuja puhumaan tarjotaksemme lisäkontekstin ja näkemyksen valitettavista väärinkäsityksistä”, perhe kertoo lausunnossaan.

Sierotan perhe on pahoillaan tapahtuneesta.

”Ymmärrämme, että hänen vuorovaikutuksensa tulkitaan ja ymmärretään väärin sosiaalisen median hämmentävässä maailmassa. Graham ei todellakaan halunnut saada kenenkään tuntemaan oloaan epämukavaksi.”

View this post on Instagram

Heyyy panini

A post shared by Alabama Luella Barker (@alabamaluellabarker) on

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Yksi kommentti

  1. just joo. mitäs seuraavaksi?? kumma juttu, että kyseinen mies tuntuu olevan muuten täysin toiminta kykyinen.

Kommentit suljettu.