Rock In The City -festivaalikiertue oli menestys: ”On täällä tilausta myös rockfestivaalille”

Kotiteollisuus rock the city

Tänä kesänä ensimmäistä kertaa järjestetty Rock In The City -festivaalikiertue pysähtyi yhdeksässä suomalaisessa kaupungissa ja keräsi yli 50 000 kävijää.

Kuopiossa, Oulussa, Raumalla, Lahdessa, Kouvolassa, Rovaniemellä, Lappeenrannassa,  Jyväskylässä ja viimeisimpänä nyt viikonloppuna Joensuussa järjestetyn kaksipäiväisen festivaalin esiintyjiin kuuluivat muun muassa saksalainen Accept, ruotsalainen Mustasch sekä kotimaiset orkesterit Kotiteollisuus, Eppu Normaali, Mokoma, Sonata Arctica, Marko Hietala ja Stratovarius.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen…

rock the city
Innokasta yleisöä Jyväskylän festivaaleilla.

Festivaali panosti livemusiikin lisäksi myös monipuoliseen ruoka- ja olutvalikoimaan. RH Entertainment Oy:n toimitusjohtaja Riki Huhtala sanoo, että jatkoa on luvassa.

Olimme jo pitkään miettineet, että kotimaisen festivaalitarjonnan keskittyessä entistä enemmän päivän popmusiikkiin  on täällä tilausta myös rockfestivaalille. Oli silti iloinen yllätys huomata, kuinka lämpimän vastaanoton Rock In The City  sai sekä artistien että yleisön keskuudessa. Tämän onnistuneen kesän jälkeen on helppo luvata jo nyt, että festivaali saa jatkoa myös ensi vuonna. Jatkamme pääosin samoissa kaupungeissa, tiedotamme asiasta tarkemmin vielä myöhemmin tänä vuonna”, kommentoi Riki Huhtala.

Pääkuvassa Kotiteollisuus-yhtyeen basisti Janne Hongisto. (kuva Grunge Photography)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone