Rap-tähti konkurssiin miljoonavelkojen takia – pahoinpitelytuomio maksoi omaisuuden

da brat

Rap-artisti Da Brat, oikealta nimeltään Shawntae Harris, on jättänyt henkilökohtaisen konkurssihakemuksen yli 8 miljoonan dollarin velkasumman takia, The Blast-sivusto kertoo.

Harris tuomittiin viime viikolla törkeästä pahoinpitelystä ja pysyvän vamman tuottamisesta 6,4 miljoonan dollarin vahinkorvaukseen. Hän löi atlantalaisessa yökerhossa Shayla Stevens -nimistä naista likööripullolla kasvoihin vuonna 2014. Stevens sai pysyviä vammoja kasvoihinsa.

Harris sai teosta jo aiemmin kolmen vuoden vankeustuomion, jonka hän on jo suorittanut.

Harris yrittää todistaa oikeudelle olevansa varaton. Hän on ilmoittanut kuukausituloiseen noin 9000 dollaria ja menoiksi10 000 dollaria kuukaudessa.

Hän on laulaja Mariah Careyn hyvä ystävä. Oikeus haluaa nyt tietää, onko Carey antanut taloudellista tukea ystävälleen parin viime vuoden aikana.

 Da Brat on naisräpin uranuurtaja. Hän on ollut kahdesti Grammy-ehdokkaana. Vuonna 1994 ilmestynyt esikoisalbumi Funkdafied myi yli miljoona kappaletta. Viimeisin pitkäsoitto Limelite, Luv & Niteclubz ilmestyi vuonna 2003.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Yksi kommentti

  1. Mitä se oikeudelle kuuluu onko joku saanut rahaa kaveriltaan? Kai ne kohta tuomitsee M.Careyn maksamaan vahingonkorvaukset kaverinsa puolesta, miksi muuten olisivat kiinnostuneita asiasta? Yhdysvallat tulisi aidata sillä Trumpin muurilla, ja laittaa ydinkärkiä perään. Jenkkiä turhempaa ötökkää ei maailmankaikkeudesta löydy. Ylimielisiä, tyhmiä läskejä koko kansakunta

Kommentit suljettu.