Provinssi teki kovan kaappauksen – Muse ja Calvin Harris Seinäjoelle

Ensi kesän Provinssin ensimmäiset kiinnitykset ovat maailman suosituimpiin rock-yhtyeisiin lukeutuva Muse sekä juuri uuden Motion-albumin julkaissut EDM-supertähti Calvin Harris.

Samalla uudistuva festivaali laajenee nelipäiväiseksi: tulevana kesänä Provinssia juhlitaan Seinäjoen Törnävänsaarella keskiviikosta lauantaihin, 24.-27.6.2015.

– Läpi kesän ja syksyn tehty periksiantamaton työ ensi kesän Provinssin ohjelman eteen kantaa nyt sellaista hedelmää, mistä olemme viime vuosina voineet vain unelmoida. Uusi kansainväliseen yhteistyöhön pohjautuva toimintamallimme näyttää nyt voimansa parhaalla mahdollisella tavalla: Muse ja Calvin Harris täyttäisivät minkä tahansa kansainvälisen megafestivaalin pääesiintyjien saappaat. Muse on lukeutunut Provinssin unelmakiinnitysten joukkoon jo vuosituhannen alusta saakka, ja yhtye on vuosikausia esiintynyt jokaisen bänditoivekyselymme kärkiviisikossa. Calvin Harris on puolestaan juuri nyt yksi kiistatta maailman kuumimmista poptähdistä ja yhtä lailla unelmiemme kohde viime vuosilta, Provinssin festivaalijohtaja Sami Rumpunen kertoo.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone