Popeda valmiina uransa isoimpaan keikkaan – Pate: ”oman elämäntyöni kohokohta”

popeda

40 vuotta tahkonneen Popedan uran mittavin konsertti koittaa Tampereen Ratinan stadionilla tulevana lauantaina 4.8. Paikalle on saapumassa 30 000 Popeda-fania.

”Kyseessä on Popedan uran eli oman elämäntyöni kohokohta”, toteaa bändin keulahahmo Pate Mustajärvi keikkajärjestäjän tiedotteessa.

Hän kertoo valmistautuneensa yhtyeen uran historialliseen hetkeen.

”On tullut lenkkeiltyä enemmän kuin normikeikkaan valmistautuessa. Mielikuvaharjoituksiakin on tullut tehtyä, miltä se 30 000 hengen eteen nouseminen mahtaakaan tuntua”.

”Popeda on kenties kovemmassa kunnossa kuin koskaan, joten odotan hauskaa, viihdyttävää ja miksei myös vähän nostalgista iltaa”, Pate tunnelmoi.

juttu jarkuu

Popedaa lämmittelevät Jonne Aaron sekä muusikko ja monialataiteilija Maria Mattila yhdessä Mara Balls -yhtyeensä kera.

VIP-alueella Ratinanniemen festivaalipuistossa meno ja tarjoilut alkavat tuntia ennen stadionin porttien avautumista klo 15.00.

Järjestäjän mukaan Ratinan stadionille kannattaa saapua ajoissa ja varata sisääntuloon runsaasti aikaa. Mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty, portilta voi ostaa vielä lippuja.

VIP-alue myytiin loppuun jo keväällä. Aluekartta ja tärkeät konsertti-infot löytyvät osoitteesta www.nelonenmedialive.fi/popedaratinassa

Konsertin alustava aikataulu:
klo 16.00 portit
klo 17.45 Mara Balls
klo 19.00 Jonne Aaron
klo 20.30 Popeda
klo 23.00 Konsertti päättyy

VIP-alueen aikataulu:
klo 15.00 portit
klo 16.00 Costello Jazz-Bar
klo 17.15 Costello Jazz-Bar
klo 18.30 Costello Jazz-Bar

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone