Ranskassa huippusuosioon noussut poliisijännäri Contact saapui Elisa Viihteeseen

contact

Ranskalainen trillerisarja Contact kertoo Thomas Jouennetin esittämästä
Thomas Adamista, joka omaa ainutlaatuisen kyvyn. Kun hän koskettaa  jotain esineitä, hän voi visualisoida siihen liittyvät salaiset muistot. Thomas asuu Yhdysvalloissa ja tekee yhteistyötä FBI:n kanssa.

Kahdeksanosainen sarja julkaistaan tänään Elisa Viihteen Aitiossa.

Carma Filmsin tuottama sarja on tehty isolla budjetilla ja se on saanut vaikutteita Hollywoodin poliisisarjoista. Sarjan kerronta on nopeatempoista. Dramaattiset alkuasetelmat on löyty pöytään jo parin ensimmäisen kahden minuutin jälkeen.

Yllättäen Thomas saa nimettömän kirjeen, joka sisältää pienen esineen. Hän näkee, että hänen Ranskassa asuva veljensä Eric (Alexis Loret) on vaarassa. Hän palaa kotimaahansa Ranskaan ja alkaa selvittää 17-vuotiaan tytön kidnappausta poliisiveljensä kanssa.

Teksti jatkuu kuvan alla.

contact 2
Thomas Jouannet ja Alexis Loret esittävät veljeksiä.

Contactin ensimmäinen kausi koostui kahdesta pilottijaksosta. Ne saivat ensi-illan Ranskassa, Belgiassa ja Sveitsissä loppuvuodesta 2015. Ranskassa molemmat jaksot saivat yli 6 miljoonaa katsojaa.

Menestyksen siivittämä sarjasta tehtiin toinen kausi, joka käsitti kuusi jaksoa. Toinen kausi esitettiin Ranskassa syksyllä 2017. Kaikki jaksot ovat nyt katsottavissa Elisa Viihteestä.

Pääosaa esittävä sveitsiläisnäyttelijä Thomas Jouannet, 48, tunnetaan kymmenistä ranskankielisistä elokuvista ja tv-sarjoista.

Tuottaja Christophe Carmona sai inspiraation juoneen katsoessaan dokumenttia FBI:n psykologisesta etsivästä Noreen Renierista.  Hän työsti kässärin ranskalaisten käsikirjoittajien Delinda Jacobs ja Herve Korianin kanssa.

Sarja on kuvattu pääosin Aix-en-Provencen kaupungissa Etelä-Ranskassa.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone