Oscarista kilvoitellut ohjaaja pakotti opiskelijan suuseksiin – vuosiksi vankilaan

Intialainen elokuvaohjaaja Mahmood Farooqui, 38, on todettu syylliseksi raiskaukseen, Indian Express kertoo. Tuomio julkistetaan tiistaina.

Ohjaaja ja hänen vaimonsa Anusha Rizvi  pidätettiin kesäkuussa 2015, kun amerikkalainen opiskelija kertoi tulleensa raiskatuksi ohjaajan kotona Delhissä.

Farooqui päästettiin vapaaksi takuita vastaan, mutta hänet pidätettiin eilen, kun delhiläinen tuomari totesi hänen syyllistyneen raiskaukseen. Uhrin asianajajan mukaan ohjaaja pakotti 35-vuotiaan naisopiskelijan suuseksiin.

Rikoksen tapahtumehetkellä nainen oli haastattelemassa ohjaajaa filosofian tohtorin väitöskirjaansa varten ohjaajan kotona.

Indian Expressin mukaan Farooqui saa vähintään seitsemän vuoden ehdottoman vankeustuomion. Ohjaaja aikoo valittaa tiistaina julkistettavasta tuomiosta korkeimpaan oikeuteen.

Farooquin tunnetuin ohjaustyö on vuoden 2010 Bollywood-komedia Peebli Live, joka pääsi mukaan yhdeksän parhaan ulkomaisen elokuvan Oscar-ehdokkaiden listalle, mutta elokuva ei saanut ehdokkuutta.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Yksi kommentti

Kommentit suljettu.