Nicole Kidman käveli ulos radiohaastattelusta – tämä kysymys oli liikaa

nicole kidman

Canoe Showbiz-sivuston mukaan näyttelijätähti Nicole Kidman hermostui radiohaastattelussa ja käveli ulos. Tapaus sattui maanantaina Ausraliassa, kun Kidman oli puhumassa uudesta Destroyer-elokuvasta The Kyle & Jackie O Show -ohjelmassa.

Kesken haastattelun radiojuontaja Jackie ’O’ Henderson nosti esille Nicolen hiukset. Henderson kysyi, mikä on Kidmanin suosikkiperuukki, jota hän on käyttänyt elokuvarooleissaan.

Kun Kidman vastasi, että hän käyttää elokuvissa lähinnä omia hiuksia, joten ne ovat hänen suosikkinsa. Kun juontaja jatkoi asian tivaamista, Kidman hermostui ja poistui studiosta.

”Olen käyttänyt omia hiuksiani lukuisilla eri roolihahmoilla. En voi vastata kysymykseesi. Se on kuin kysyisi, kuka on suosikkilapsesi. Joka tapauksessa minun on mentävä, koska minua odotetaan toisessa radiohaastattelussa”, Kidman tokaisi lähtiessään.

Radiojuontaja Jackie ’O’ Henderson totesi Kidmanin lähdettyä, ettei tarjoituksena ei ollut loukata Kidmania, vaan keventää elokuva-aiheista haastattelun tunnelmaa.

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone