Nainen aamu-tv:ssä: ”Rakastelen vain aaveiden kanssa ja etsin heistä isää lapselleni”

63368

Brittiläisen This Morning -aamuohjelman tähtijuontajat Phillip Schofield ja Holly Willoughby haastattelivat torstaina Amethyst Realm -nimistä naista, joka ilmoitti luopuneensä miehistä ja harrastavansa nykyisin seksiä vain haamujen kanssa.

Hän kertoi ohjelmassa, että heti kun hän alkaa tuntea henkien läsnäoloa asunnossaan, hän pukeutuu seksikkäästi ja jää odottamaan yliluonnollisen rakastajattarensa tuloa.

jatkuu..

Willoughby kysyi, miten kummituksen kanssa rakastellaan, koska ”ethän voi kääriä käsiäsi sen ympärille.”

”Tunnen sen painon, mutta samalla myös painottomuuden tunteen… Tunnen hengityksen miellyttävänä ja saan häneltä energiaa, joka tuottaa minulle orgasmin”, nainen vastasi. Amethyst Realm kertoo maanneensa kahdentoista vuoden aikana 15 haamun kanssa ja etsivänsä nyt yhdestä isää lapselleen.

Haastattelu, jonka voi katsoa alta, kohosi suureksi puheenaiheeksi Isossa-Britanniassa.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Yksi kommentti

  1. Ei kai se mahdotonta ole. Aivomme ovat vieläkin tuntemattomat toiminnoiltaan. Sanomme tuollaisia kokemuksia yliluonnolllisiksi, vaikka ne ovat mahdollisia. Olennot rajan takana jopa auttavat ja pelastavat meitä. Ei se niin kummallista ole. Kirjoittaja ja elämästään kertova on vain rohkea, kun uskaltaa kertoa asioista. Onhan enkelikin jo tuttu monille, eikä tarvitse pelätä. Elämä maan päällä on vain pieni hetki matkamme varrella kohti uutta kasvua.

Kommentit suljettu.