Missikaunottaren salaperäisestä kuolemasta paljastui karuja yksityiskohtia

Entinen Miss Uruguay -kilpailun voittaja Fatimih Davila löydettiin kuolleena Mexico Cityssa sijaitsevasta hotellista vappupäivänä. Davila löytyi hirttäytyneenä hotellin kylpyhuoneesta. Hän oli 31-vuotias.

Lue Missikaunotar löytyi kuolleena hotellihuoneesta.

Meksikon viranomaiset tutkivat edelleen entisen kauneuskuningattaren salaperäistä kuolemaa.

Viranomaiset ovat saaneet selville, että kyseinen hotellirakennus, jossa Davila asui muutamia viikkoja ja josta hän löytyi kuolleena, on ihmiskauppaa harjoitttavan verkoston hallussa. Hotellissa harjoitetaan prostituutiota.

Keskiviikkona Meksikon kaupunginvaltuutettu kertoi, että 31-vuotiaan naisen kuolemaa pidetään tällä hetkellä itsemurhana. Samalla paljastui myös, että tutkimusten mukaan Napolesin kaupunginosassa sijaitsevat hotelli ei ollutkaan hotelli, vaan paikka, jossa prostituoidut ottavat vastaan asiakkaitaan.

Poliisi jatkaa tutkimuksia, jotta mahdollinen henkirikos saataisiin selville. Viranomaiset aikovat kuulustella seuraavaksi Davilan autonkuljettajaa, jolla oli ainoana henkilönä vara-avaimet asunnolle.

Davila kruunattiin Miss Uruguayksi vuonna 2006. Hän osallistui samana vuonna pidettyihin Miss Universum -kisoihin Los Angelesissa. Miss Model of the World -kilpailussa hän ylsi semifinaliin.

Uruguayn lehdistön mukaan Davila todisti vuonna 2012 oikeudenkäynnissä, joka koski väitettyä prostituutiorengasta Punta del Esteessä, Uruguayssa.

Missiuran jälkeen hän on työskennellyt mallina. Hän saapui Mexico Cityyn 23. huhtikuuta työhaastattelun takia.

Davilan Instagram-tilin mukaan hän työskenteli Meksikossa mallina. Hän vaikuttaa kuvissa elämäniloiselta ja pirteältä. .Hän julkaisi viimeisen viestin uutena vuotena.

”Aloitetaan vuosi 2019 hymyillen ja hyvillä mielin”, hän kirjoitti.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Yksi kommentti

Kommentit suljettu.