Metsäjätti-elokuvan kuvaukset alkavat – perjantaina kuvataan Rock in the City -festivaalilla Joensuussa

Miika Nousiaisen menestysromaani Metsäjätti kuvataan elokuvaksi.

Solar Filmsin tuottaman elokuvan pääosia näyttelevät Jussi Vatanen (kuvassa), Hannes Suominen sekä Sara Soulié. Elokuvan ohjaa Ville Jankeri, jolle tämä on kolmas kokoillan elokuva.

Metsäjätin tuottavat Rimbo Salomaa, Markus Selin ja Jukka Helle ja sen levittää Nordisk Film.

Juttu jatkuu…

Elokuvan kuvaukset alkavat perjantaina Joensuussa, jossa kuvattavan yhden päivän lisäksi elokuvaa kuvataan vielä tällä syyskaudella ja ensi talvena. Pääkuvausjakso ajoittuu elokuun lopusta syyskuun loppuun, jolloin kuvaukset tapahtuvat pääkaupunkiseudulla, Viialassa ja Riihimäellä. Tammikuussa kuvataan yksi viikko talvikuvia pääkaupunkiseudulla.

“Taustatyöt ovat vieneet paljon aikaa ja kuvauspaikkoja etsiessä työryhmä on käynyt katsomassa muun muassa erilaisia vaneri- ja muita tehtaita, kylätaajamia, Kalasataman tornitaloa ja Helsingin hulppeita pääkonttoreita”,tuottaja Rimbo Salomaa kertoo.

Elokuvan avustajahaku on käynnistynyt. Ensimmäisessä vaiheessa etsitään avustajia Joensuussa tänä perjantaina 16.8.2019 tapahtuviin kuvauksiiin, jotka järjestetään Rock in the City -festivaalilla. Avustajia tarvitaan myös Helsinkiin, Riihimäelle, Viialaan ja Nurmijärvelle.

Lisätietoja avustajahausta saat Solar Filmsin Facebook-sivuilta:
https://www.facebook.com/SolarFilmsInc/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone