Metalliyhtyeen kitaristi kiidätettiin teho-osastolle keikalta — bändi pyytää rukouksia

oz fox

Kristillisen heviyhtyeen Stryperin kitaristi Oz Fox kiidätettiin sairaalaan äkillisen sairaskohtauksen takia Las Vegasissa. Viimeisten tietojen mukaan häntä hoidetaan teho-osastolla.

57-vuotiaan Foxin kerrotaan lyhistyneen keikan  jälkeen hänen esiinnyttyään Sin City Sinners-yhtyeen vierailevana tähtenä.

Stryperin basisti Jason Green tiedottaa asiasta Facebookissa.

”Jos uskot korkeampiin voimiin, ja vaikka et uskoisikaan, voit lähettää Oz Foxille positiivisia ajatuksia ja rukouksia tänä iltana”, Green kirjoittaa.

”Oz on sairaalassa ja vaimo on siellä hänen kanssaan. Olen kuullut, että Oz reagoi ja hänen elintoimintonsa ovat kunnossa. Jätän asiasta tiedottamisen hänen perheelleen”, Green jatkaa.

Stryper on myynyt maailmanlaajuisesti yli 10 miljoonaa levyä. Yhtyettä pidetään kristillisen rockmusiikin uranuurtajana.

Juttu jatkuu…

Oz on ollut naimisissa Annie Lobertin kanssa vuodesta 2009. Lobert on entinen prostituoitu, joka kääntyi kristinuskoon. Hänet tunnetaan kolmeosaisesta Hookers: Saved on the Strip -dokumentista, joka esitettiin muun muassa Discovery-kanavalla. Hän johtaa ”Hookers for Jesus” -järjestöä.

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone