Metallica vilahtaa kotimaisessa Metsäjätti-elokuvassa – ”Hieno lähtölaukaus elokuvan kuvauksille”

Metallica on mukana kotimaisessa Metsäjätti-elokuvassa. Yhdysvaltalainen metallimusiikin legenda on mukana kohtauksessa, joka on kuvattu yhtyeen konsertissa Hämeenlinnassa kesällä 2019.

Pätkä kohtauksesta on nähtävissä elokuvan trailerissa, joka löytyy jutun alta.

Heavymusiikki ja Metallica kuuluivat orgaanisesti jo Miika Nousiaisen kirjaan ja halusimme säilyttää nämä elementit myös elokuvassa. Metallica esiintyi Hämeenlinnassa viime kesänä, mikä sopi hyvin meidän muihin kuvausaikatauluihin. On todella hienoa ja arvostettavaa, että tämä maailmanluokan bändi on mukana elokuvassamme,” tuottaja Rimbo Salomaa Solar Filmsiltä kehuu yhteistyötä.

juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Ohjaaja Ville Jankeri iloitsee myös Metallican osuudesta.

Metallican ja heidän musiikkinsa saaminen Metsäjättiin oli hieno lähtölaukaus elokuvan kuvauksille. Nyt vuosi myöhemmin ja kaiken ollessa valmista, en malta odottaa syyskuun ensi-iltaa ja mahdollisuutta näyttää, mitä olemme saaneet aikaan.”

Metsäjätti-elokuva perustuu Miika Nousiaisen samannimiseen kirjaan. Elokuva tulee ensi-iltaan 11.9.2020. Solar Filmsin tuottaman elokuvan pääroolit näyttelevät Jussi Vatanen, Hannes Suominen sekä Sara Soulié.

Kuva: Solar Films / Marek Sabogal

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone