Lumi teki tepposet Sipoon herttua -sarjan kuvauksille – Ulkoilmakohtaus oli siirrettävä sisätiloihin

Luonnollinen lumi on kuvausten kannalta usein tervetullut asia, mutta parhaillaan kuvattavan Sipoon herttua -sarjan tekijöitä viime viikolla satanut lumivaippa kismitti kovasti. Lumentulon takia isolle terassille suunniteltu ulkoilmakohtaus jouduttiin siirtämään sisätiloihin.

Elisa Viihteen uuden alkuperäissarjan ohjaaja Teppo Airaksinen kertoo seuranneensa viikonloppuna jännityksellä ja tarkkaavaisesti sääennusteita. Lumipeitteen sulaminen oli tällä kertaa erityisen mieluinen asia.

”Yllättävä lumentulo muutti sarjan kuvausjärjestelyjä viime viikolla. Toivottavasti tällä viikolla ei sataisi lunta, sillä loppuviikosta on tarkoitus tehdä isoja ulkokuvauksia. Lumettomuus pelastaisi meidän kuvaukset, koska sarjassa ei saa näkyä lunta”, Airaksinen (kuvassa alla) toteaa.

sipoon herttua teppo airaksinen

Sarjaa kuvataan tällä viikolla Vantaan Lapinkylässä, jonne ei ainakaan tämänhetkisten sääennusteiden mukaan ole luvassa lunta. Syksyinen sää sen sijaa sopii sarjan henkeen, Airaksinen kertoo.

Sipoon herttua julkaistaan keväällä 2018 Elisa Viihteessä. Tummanpuhuvassa komediasarjassa näyttelevät muiden muassa Kari Hietalahti, Mari Perankoski, Ville Myllyrinne, Antti Heikkinen, Riku Nieminen, Pekka Strang ja Taneli Mäkelä.

Teppo Airaksinen kuvailee sarjaa kiehtovaksi ja aidoksi kuvaukseksi suomalaisesta korruptiosta.

”Koko sipoolainen yhteisö ja siihen liittyvä suhmurointi on hyvin aidosti kirjoitettu. Päähenkilö Pasi Kovalaisessa kiehtoo se, että hän ei koe tekevänsä vääryyksiä, vaan kuten maassa on tapana. Hän ajaa humalassa jalankulkijan päälle, jonka johdosta poliisi kiinnostuu hänen hämäräbisneksistään. Kun häntä aletaan jahdata, siitä kärsi koko perhe”, aiemmin muun muassa Napapiirin sankari 2 -elokuvan ohjannut Airaksinen valottaa.

Kuvat: Mesta.net

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone