Kultabassokerho vetäytyy Helsingin klubitoiminnasta

KBK

 

Kahdesti vuoden klubina palkittu ja kulttimaineen saavuttanut suomiräppiin keskittynyt Kultabassokerho (KBK) vetäytyy vuonna 2015 määrittelemättömän pituiselle sapattitauolle Helsingin klubitoiminnasta.

– Kun aloitin järjestämään klubeja vuonna 2010, ei mistään tahtonut löytyä paikkaa. Kaikkialla koettiin, että suomiräppiin erikoistuva klubi ei vain voi toimia. Lopulta Mikko ”Pyhimys” Kuoppalan, Monspin Kepen, Ramin Välityksen ja Kuudennen Linjan kanssa päästiin sopimukseen ja saatiin kokeilla. Siitä asti ollaan oltu aina täynnä ja nykyisin tuntuu, ettei viikonloppuisin Helsingissä oikein tapahdu muuta kuin suomiräppiin painoittuvia tapahtumia, miettii KBK:n juontaja J-P.

– Ylikuumentumisen merkkejä on ollut jo pitkään. Pahimmillaan Helsingissä on samaan aikaan 7 räppikeikkaa, jotka kaikki vedetään korkeintaan puolitäysille saleille. Se ei vaan palvele pitkässä juoksussa kenenkään etua, toteaa puolestaan KBK:n DJ Sir Jake.

Toistaiseksi viimeistä kertaa Kultabassokerhon tahdeissa juhlitaan Kuudennella Linjalla 24.10. – mukana Ruger Hauer ja Kalifornia Keke.

Radiosta KBK ei vetäydy sapattitauolle. Kultabassokerho Bassoradiolla joka lauantai kello 16-18.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone