Kotimainen festari varoittaa lippuhuijauksista – ”älä tee tätä virhettä”

Hyvinkään lentokentällä 6.-9. kesäkuuta järjestettävä Rockfest varoittaa lippuhuijauksista. Lippujen kysyntä on ollut kovaa, ja järjestäjät pelkäävät tämän johtavan lippuhuijauksiin sekä virheisiin, kun lippuja jatkomyydään nettipalveluissa.

”Festivaalin liput kannattaa ostaa virallisista lippukaupoista, eli Lippupisteestä ja Tiketistä tai tapahtuman omilta sivuilta. Haluamme varoittaa jälkimarkkinoilta lippuja ostavia siitä, etteivät kaikki myyjät ole rehellisellä asialla”, toteaa Rockfestin markkinointijohtaja Jyri Heikkinen.

Järjestetäjät muistuttavat, että printtilipuissa on viivakoodi, jonka voi yhdistää rannekkeeseen vain kerran. Epärehellinen myyjä saattaa printata useita lippuja, joissa on identtinen viivakoodi. Tällöin kuitenkin vain ensimmäinen lipun aktivoija voi käyttää sen, sillä kyseessä on kopioitu lippu.

jatkuu…

”Kannattaa myös olla erityisen tarkka myös silloin, jos laittaa pääsylipusta kuvan netti- tai kännykkäpalveluihin. Jos lipun viivakoodi on selkeästi luettavissa, saattaa joku kopioida sen sieltä ja hyödyntää sitä väärennetyssä lipussa, jolloin lipun oikea omistaja ei ehkä pääse tapahtumaan lainkaan itse”, varoittaa Jyri Heikkinen.

Hyvinkään lentokentällä pidettävään nelipäiväiseen Rockfestissä esiintyvät muiden muassa Ozzy Osbourne, Judas Priest ja Marilyn Manson,

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone