Kohuräppäri tunnustaa olevansa seksiriippuvainen: ”Olen koukussa orgioihin”

Yhdysvaltalainen rap-artisti Asap Rocky kertoo newyorkilaisen Power 105.1 -radiokanavan haastattelussa olleensa seksiriippuvainen lukiovuosista saakka.

Rocky, oikealta nimeltään Rakim Mayers, on kovan naistenmiehen maineessa, mutta hän ei ole aiemmin käyttänyt itsestään sanaa seksiriippuvainen.

Hän ei kuitenkaan tarkenna, onko seksiriippuvaisuus todettu terapeutin tai jonkun muun ammattilaisen toimesta.

31-vuotias räppäri sanoi myös, että hän on koukussa seksiorgioihin. Hän kertoo harrastaneensa kimppaseksiä jo 13-vuotiaana, joten se on hänelle ”ihan normaalia”.

Hän leukaili aiemmin Esquirelle, että hän tarvitsee 100 000 dollarin sängyn, koska hänen talossaan järjestetään usein orgioita useiden naiskumppaneiden kanssa.

Asap Rocky nousi kohuotsikoihin viime kesänä, kun hänet pidätettiin pahoinpitelystä Tukholmassa. Hän oli tutkintavankeudessa 31 päivää. Hän joutui perumaan useita maailmaankiertueensa keikkoja tutkintavankeuden takia, mutta esiintyminen elokuun puolivälissä Blockfestissa Tampereella toteutui suunnitellusti.

Lähde: TMZ

31-vuotias räppäri on ollut avoin naistenjanoaan kohtaan. Hän kertoi kerran Esquirelle, että hän tarvitsee 100 000 dollarin sängyn ”, koska minulla on paljon orgioita talossani joidenkin hyvin läheisten naiskumppaneiden kanssa. Olen kuvannut ja dokumentoinut monet heistä. Naiset, joita olen ympärillä, ovat tuossa ilmaisessa- henkinen s ** t kuten minä. ”

Hän ei kuitenkaan tarkenna, onko seksiriippuvaisuus todettu koulutetun terapeutin toimesta.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Yksi kommentti

  1. Niin. Amfetamiini lisää seksihaluja. Ei liene kenellekään uutta?

Kommentit suljettu.