Jouni Hynynen KT:n päiväkirjassa; "Käyn lenkillä ja saunassa. Teen haastattelun. Kosin naistani"

Kotiteollisuuden kotisivuilla olevassa päiväkirja-osiossa Jouni Hynynen on avannut jälleen bändin viinanhuuruisia tempauksia. Bändi on äänittänut tulevaa albumia ja käynyt siinä sivussa töissä eli keikoilla.

Keskiviikkona 30.3.

Viimein Karmilakin herää. ”Aamu”toimien jälkeen soitan uuteen biisiin peruskitarat, kunhan Miitri ne ensin minulle opettaa. Hongisto saapuu alkuillasta, opettelee uuden biisin ja soittaa sen basson koneelle. Biisi on hankala, siihen menee kauan. Miitri aloittaa talkoonsa ja soittaa kitarat kahteen biisiin. Menee yöhön”.

Torstai 31.3.

Aaltonen jatkaa talkoitaan joskus iltapäivällä. Minulla on sen verran rankka krapula, että en osaa pysyä paikallani. Ongelmia aiheuttaa myös sukupuolielimeni, joka seisoo tauotta. Missä on naiset silloin kun niitä tarvitaan?

Lappeenranta, pe 8.4.

Kulttuuria, kulttuuria. Käyn katsomassa tyttäreni huilukonsertin ja suuntaan naiseni kanssa keilaamaan. Menee päin persettä, mutta en anna sen häiritä. Sitten syömään ja tsekkailemaan soundeja. Ei ongelmia”.

Keskiviikkona 13.4.

”Käyn lenkillä ja saunassa. Teen Joensuun Ylen haastattelun. Kosin naistani. Käyn Kiteeltä hakemassa lisää viinaa ja ruokaa. Illalla laulan Ruumiinvalvojaiset -kappaleen ja huudan Vainoharha -nimisen biisin…”

…siis otetaan takapakkia. ”Kosin naistani” kirjoittaa Hynynen. Se tarkoittaa suomeksi kihlautumista. Tarina ei tosin kerro vastapuolen vastausta – että tuliko rukkaset.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone